Dog Food
Chicken Jerky Series
Cat Food

Tentang Kami

Bérita paling énggal

  • Pangalaman

    Shandong Luscious Pet Food Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji produsen piaraan anu paling ngalaman di Cina

  • 21 taun '

    Perusahaan ogé parantos dipelak janten salah sahiji produsen anjing & ucing anu pangageungna saprak didirikeun taun 1998.

  • Ékspor

    Ayeuna produk na diekspor ka AS, Eropa, Korea, Hong Kong, Asia Tenggara jsb.

suplai piaraan

Bérita paling énggal

panilitian