Tentang Kami

Bérita paling énggal

  • Pangalaman

    Shandong Luscious Pet Food Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji pabrik ngarawat piaraan anu paling ngalaman di Cina

  • 21 taun

    Pausahaan ogé geus tumuwuh jadi salah sahiji produser pangbadagna anjing & ucing Ngaruwat saprak ngadegna di 1998.

  • Ngekspor

    Ayeuna produk anu exporting ka AS, Eropa, Korea, Hong Kong, Asia Tenggara jsb.

suplai piaraan

Bérita paling énggal

panalungtikan