head_spanduk
Bubuka

Shandong Luscious Pet Food Co., Ltdmangrupa salah sahiji pabrik Ngaruwat piaraan paling ngalaman di China.The parusahaan ogé geus dipelak jadi salah sahiji produser pangbadagna anjing & ucing Ngaruwat saprak ngadegna taun 1998. Mibanda staf 2300 , diwangun ku 6 bengkel processing standar tinggi jeung aset modal tina USD83 jutaan jeung jualan ékspor USD67 jutaan di 2016. Sadaya bahan baku dipaké ti pabrik meuncit standar didaptarkeun ku CIQ.Also parusahaan boga sorangan 20 peternakan hayam, 10 peternakan bebek, 2 pabrik meuncit hayam, 3 pabrik meuncit bebek.Ayeuna produk anu exporting ka AS, Eropa, Korea, Hong Kong, Asia Tenggara jsb.

1998: Diadegkeun dina Juli 1998, utamana ngahasilkeun jajanan hayam garing pikeun pasar Jepang.

1998: Sistim kualitas IS09001 Certified.

1999: Sistem kaamanan pangan HACCP disertipikasi.

2000:Shandong Luscious Pet Food Research Institute diadegkeun, anu ngagaduhan tilu karyawan sareng ngondang ahli di Japan Pet Research Institute pikeun janten panaséhat.

2001: pabrik kadua parusahaan ieu réngsé sarta nempatkeun kana produksi, kalawan kapasitas produksi taunan 2000MT.

2002:Pendaptaran merek dagang "Luscious" disatujuan, sareng perusahaan mimiti ngoperasikeun merek ieu di pasar domestik.

2003:Pausahaan ieu didaptarkeun ka FDA AS.

2004:Pausahaan jadi anggota APPA.

2005: Pendaptaran ékspor pangan EU.

2006:Pausahaan kaléng dahareun piaraan diwangun, utamana ngahasilkeun kadaharan kaléng, sosis ham jeung produk kadaharan ucing.

2007:Merek dagang "Kingman" kadaptar, sareng produk Kingman tiasa dipasarkan di sababaraha kota di sakuliah nagara, kalebet Beijing, Shanghai sareng Shenzhen.

2008: Diwangun laboratorium sorangan, bisa nguji mikroorganisme, résidu ubar jsb.

2009: UK BRC disertipikasi.

2010: Pabrik kaopat geus ngadegkeun kalawan 250000 méter pasagi.

2011: Mimitian jalur produksi anyar tina Wet Food, Biskuit, Tulang Alam.

2012: Pausahaan meunang panghargaan sapuluh luhur industri Cina.

2013: Mimitian jalur produksi anyar Dental Chew.Dina waktos anu sami perusahaan ningkatkeun sareng ngalaksanakeun sistem terorganisir, sistem pamasaran, sistem jasa sareng sistem manajemen ERP sapinuhna.

2014: Dep Produksi Pangan Kaleng.dilengkepan mesin ngeusian otomatis sareng ngajadikeun perusahaan janten anu pangheulana nahanana.

2015:Jusés didaptarkeun dina April 21,2015 .Sareng sahamna dingaranan LUSCIOUS SHARE, kodena 832419

2016: Pabrik Pangan piaraan Anyar di Gansu mimiti ngawangun; Proyék produk tuang bebek dimimitian, bengkel resmi ngamimitian produksi

2017: Pabrik Pangan piaraan Anyar di Gansu ngamimitian produksi, kapasitas produksi 18,000 ton per taun.

2018: Pausahaan ieu didaptarkeun jeung IFS, BSCI, jsb.

2019: Ngembangkeun produk biskuit ucing anyar sareng kéngingkeun patén

2020: Diteruskeun......