head_banner
Bubuka

Shandong Luscious Piaraan Dahareun Co., Ltd.mangrupikeun salah sahiji pabrik perawatan piaraan anu paling berpengalaman di Cina. Perusahaan ogé parantos janten salah sahiji produsen anjing sareng ucing anu pangageungna saprak didirikeun taun 1998. Éta ngagaduhan staf 2300, diwangun ku 6 bengkel pengolahan standar tinggi kalayan modal modal USD83 jutaan sareng penjualan ékspor USD67 jutaan di 2016. Sadaya bahan baku digunakeun ti pabrik pembantaian standar anu didaptarkeun ku CIQ. Ogé perusahaan ngagaduhan 20 kebon hayam, 10 kebon bebek, 2 pabrik meuncit hayam, 3 pabrik meuncit bebek. Ayeuna produk na diekspor ka AS, Eropa, Korea, Hong Kong, Asia Tenggara jsb.

1998: Diadegkeun dina Juli 1998, utamina ngahasilkeun cemilan hayam garing pikeun pasar Jepang.

1998 : Sistem kualitas IS09001 bijil.

1999 : Sistem kaamanan pangan HACCP bijil.

2000 : Lembaga Panilitian Pangan Dahareun Shandong Luscious didirikeun, anu ngagaduhan tilu padamel sareng ngulem ahli di Japan Pet Research Institute pikeun janten penasihatna.

2001: Pabrik kadua perusahaan parantos réngsé sareng di produksi, kalayan kapasitas produksi taunan 2000MT.

2002: Pendaptaran mérek dagang "Luscious" disatujuan, sareng perusahaan mimiti ngoperasikeun mérek ieu di pasar domestik.

2003: Perusahaan parantos didaptarkeun sareng FDA AS.

2004 : Perusahaan janten anggota APPA.

2005: Pendaptaran ékspor pangan EU.

2006: Pabrik binér makanan piaraan perusahaan didamel, utamina ngahasilkeun makanan kaléng, sosis ham sareng produk kadaharan ucing.

2007 : mérek dagang "Kingman" didaptarkeun, sareng produk Kingman tiasa dipasarkeun di sababaraha kota di saluruh nagara, kalebet Beijing, Shanghai sareng Shenzhen.

2008 : Ngawangun laboratoriumna nyalira, tiasa nguji mikroorganisme, résidu ubar jsb.

2009 : UK BRC bijil.

2010 : Pabrik kaopat parantos didirikeun kalayan 250000 méter pasagi.

2011 : Ngamimitian lini produksi éngkat Wet Food, Biscuit, Natural Bone.

2012 : Parusahaan kéngingkeun sapuluh penghargaan industri top tina China.

2013 : Mimitian lini produksi anyar Dental Chew. Dina waktos anu sami perusahaan ningkatkeun sareng ngalaksanakeun sistem anu teratur, sistem pemasaran, sistem jasa sareng sistem manajemen ERP sapinuhna.

2014 : Produksi Pangan Kaléng Dep. dilengkepan mesin ngeusian otomatis sareng éta ngajantenkeun perusahaan janten anu pangpayunna nyekel éta.

2015 : Suksés didaptarkeun dina April 21,2015. Sareng saham na parantos dingaranan LUSCIOUS SHARE, kode na 832419 

2016 : Pabrik Makanan Piaraan Anyar di Gansu mimiti ngawangun product Proyék produk makan Bebek dimimitian, bengkel sacara resmi ngamimitian produksi

2017 : Pabrik Dahareun Piaraan Anyar di Gansu ngamimitian produksi, kapasitas produksi 18,000 ton per taun。

2018 : Perusahaan parantos didaptarkeun sareng IFS 、 BSCI , jsb.

2019: Ngembangkeun produk biskuit ucing énggal sareng kéngingkeun patén

2020: Diteraskeun ......