head_spanduk
Bebek Jerky Series

Bebek Jerky Series

Kadaharan anjing pangsaéna dina bebek garing,Dijieun tina 100% daging bebek murni, pinuh ku daging, nikmat sareng bergizi.Dada bebek asalna tina tegalan urang sorangan, sareng bahan-bahanna seger sareng séhat.Buatan tangan, henteu ngawarnaan, henteu aya pengawet, henteu aya aditif Bebek Anjing Snacks, Éta tiasa dianggo pikeun latihan ganjaran, kaluar sareng jalan-jalan, sareng lega gizi Produkna dikeringkeun ku téknologi pendinginan tekanan tinggi sareng suhu rendah, sareng nutrisi tiasa dilestarikan gembleng.Sterilized ngaliwatan bengkel sterilization dedicated, produk nu geus inspected lapisan ku lapisan, sarta kualitas produk dijamin Luscious dahareun piaraan sagala bahan baku anu ti tegalan urang sorangan jeung Cina Inspection na Quarantine kadaptar plant.Unggal angkatan bahan bakal inspected. sanggeus datang ka pabrik.Pikeun mastikeun yén bahan anu kami anggo 100% alami sareng kaséhatan.