head_spanduk
Kontrol kualitas

Pausahaan geus lulus HACCP, ISO9000, sertifikasi BRC jeung sakabeh produksi mastikeun dikawasa nurutkeun standar HACCP jeung sarat.

1.Tim: pabrik boga tim mumpuni husus 50 pagawé digawé di unggal prosedur produksi.Kaseueuran aranjeunna gaduh pangalaman langkung ti 10 taun dina padamelan na.

2.Material: Sadaya bahan baku anu ti tegalan urang sorangan jeung Cina Inspection na Quarantine didaptarkeun plant。Each angkatan bahan bakal inspected sanggeus datang ka pabrik.Pikeun mastikeun yén bahan anu kami anggo 100% alami sareng kaséhatan.

3.Production Inspection: Pabrik boga deteksi logam, test Uap, suhu High mesin sterilization jsb ngadalikeun kaamanan produksi.

fer

inspeksi barang 4.Finished: pabrik geus ngembangkeun laboratorium kalawan kromatografi gas sarta mesin kromatografi cair ogé kalayan sagala mesin dipaké pikeun mariksa residual kimiawi sarta prosés microorganisms.The anu dipariksa sarta dikawasa ti mimiti nepi ka rengse.

afe2

5.The inspeksi pihak katilu: Urang ogé boga gawé babarengan jangka panjang jeung lembaga test pihak katilu kawas SGS na PONY.This pikeun mastikeun validitas sagala hasil tina lab urang sorangan.

ayc1