head_banner
Kontrol Kualitas

Perusahaan parantos ngaluluskeun HACCP, ISO9000, sertifikasi BRC sareng produksi sadayana dikontrol ketat numutkeun standar sareng syarat HACCP.

1. Tim: Pabrik gaduh tim mumpuni khusus 50 padamel anu damel dina unggal prosedur produksi. Kaseueuran aranjeunna gaduh langkung ti 10 taun pangalaman dina padamelanna.

2. Bahan: Sadaya bahan baku mangrupikeun kebon kami nyalira sareng pabrik Pamariksaan sareng Karantina Cina。 Unggal angkatan bahan bakal dipariksa saatos sumping ka pabrik. Pikeun mastikeun bahan anu kami anggo 100% alami sareng kaséhatan. 

3. Produksi Inspeksi: Pabrik gaduh deteksi logam, uji Uap, Mesin sterilisasi suhu luhur sareng sajabana pikeun ngendalikeun kasalametan produksi.

fer

4. Pamariksaan barang bérés: pabrik parantos ngembangkeun laboratorium sareng kromatografi gas sareng mesin kromatografi cair ogé sareng sadaya mesin anu dianggo pikeun mariksa sésa kimia sareng mikroorganisme. Prosésna dipariksa sareng dikontrol ti mimiti dugi ka réngsé.

afe2

5. Pamariksaan pihak katilu: Kami ogé ngagaduhan kerjasama jangka panjang sareng lembaga uji pihak katilu sapertos SGS sareng PONY. Ieu pikeun mastikeun validitas sadaya hasil tina lab kami nyalira.

ayc1