head_banner
Warta
  • 6 kadaharan anjing anyar, punten ngubaran produk Juara Petfoods

    Edmonton, Kanada-Jawara Petfoods, Inc. ngaluncurkeun genep produk anjing anyar nalika kunjungan digital ka Global Pet Expo dina Maret, kalebet rumus kadaharan baseuh anu dirancang pikeun anjing nyalametkeun anu anyar diadaptasi Pangan garing, tuang beku anu garing, formula anu ngandung séréal sareng biskuit protéin tinggi dijual unde ...
    Maca deui
  • Kadaharan ucing Walmart anu dijual di 8 nagara bagian parantos diémutan kusabab résiko salmonella

    Pabrikan JM Smucker ngumumkeun dina bewara anu dikaluarkeun ku Administrasi Pangan sareng Narkoba yén katuangan ucing mérek Wal-Mart's Miaomiao anu dijual di dalapan nagara bagian parantos diémutan sabab panginten kacemar ku Salmonella. Ngelingan ngalibatkeun dua sakumpulan 30-pon Meow Campur Pilihan Asli c garing ...
    Maca deui
  • How to choose the right dog snack

    Kumaha carana milih snack anjing anu leres

    Ngangkat anjing nyaéta cinta anjing sareng marahmay ka anjing. Kusabab ngasuh anjing nyaéta ngeunaan ngokolakeun cinta urang, sareng anjing éta paling satia ka anjeun di bumi, janten jalma-jalma alami hoyong masihan deui kasatiaan anjing. Naon anu anjeun kedah perhatoskeun nalika ngagedéan anjing nyaéta masalah tuangeun anjing. T ...
    Maca deui
  • News Dahareun Piaraan

    Tanggal 3 2021, manajer penjualan perdagangan luar negeri perusahaan kami ngadatangan supermarkét piaraan konsumén Jerman dina undangan ti nasabah Jérman. Di pasar swalayan pelanggan, aya sagala jinis jajanan piaraan anu dihasilkeun ku anu raoseun urang. Pikeun snacks ucing sareng snacks anjing ngahasilkeun ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih kadaharan anjing anu pangsaéna

    Kaseueuran jalma tuang anjingna tuang garing atanapi tuangeun baseuh kaléng. Kadaharan anu diolah ieu panginten henteu pikaresepeun pikeun urang, tapi éta ngandung sadaya nutrisi anu diperyogikeun anjing pikeun tetep séhat. Dahareun anjing komérsial kualitas luhur diatur ketat sareng diuji ku ahli Pangajaran sarta Palatihan Atikan. Anjing, henteu sapertos ucing, henteu ketat ...
    Maca deui
  • Grup Luscious Meunang Suksés dina Eksposisi Peternakan Shandong ka-28

    Tanggal 2 Nopémber 2013, diayakeun ku Shandong Biro Peternakan sareng Asosiasi Peternakan Sato, pakait sareng lima propinsi sareng hiji kota di Tiongkok Wétan sareng Peternakan Sato Propinsi Shandong di unggal kota, Shandong Livestock Exposition 28th diayakeun di Jinan Internationa. ..
    Maca deui
  • Luscious Meunangkeun "Perusahaan Kuat Industri Daging Cina 2014"

    14 Juni 2014 dugi ka 16, Manajer Umum Grup Dong Qinghai diajak ngiringan "2014 Organisasi Daging Dunya 20 Kongrés Daging Dunya" anu diayakeun ku Organisasi Daging Dunya sareng Asosiasi Daging Cina. Konperénsi ieu diayakeun di Beijing tanggal 14 Juni, delegasi pamaréntah ti 32 ...
    Maca deui
  • Luscious Pet Food was Rated the Top Ten

    Dahareun Piaraan Luscious Dipeunteun Sapuluh Top

    "Luscious Piaraan Dahareun" mérek dileler luhur sapuluh industri sertipikat ku Cina etiket Leisure Products Association Association. Kahormatan ieu nandaan kapasitas inovasi, sistem standar kualitas produksi sareng kredibilitas perusahaan "Luscious Piaraan Pangan", b ...
    Maca deui
  • Luscious Share formally established

    Bagikeun Luscious sacara resmi didirikeun

    Salaku pabrik piaraan ngarawat sumberdaya konsumén internasional pangageungna, perusahaan anu mimiti didaptarkeun di pasar modal sareng pakan ternak piaraan R & D Center di Cina, Shandong Luscious Pet Food Co., Ltd. parantos ngembangkeun janten pamimpin katuangan piaraan industri. Saatos modal perusahaan o ...
    Maca deui
  • Shandong Kejuaraan Sato Kejuaraan sareng Kangker Hewan di Perusahaan kami pikeun Koperasi

    Jam 14:30 tanggal 15 April 2014, wakil présidén Zheng Lisen ti Shandong Vocational Animal Science and Veterinary College diajak ka kantor pusat Grup Luscious 'kalayan timnya, sareng ditampi ku Dong Qinghai, sutradara umum Shandong Luscious Pet Food Co. , Ltd. Kalayan prinsip com ...
    Maca deui
  • Lokakarya Pangaléngan Grup Luscious Ngenalkeun Mesin ngeusian Otomatis Daging Kaléng

    Dina raraga ngalegaan ranté produk, pikeun muka pasar énggal, pikeun ngahasilkeun kaléng tinplate daging énggal, Luscious Pet Food Group Company plant daging kaléng ngenalkeun peralatan pengalengan mesin pengisian otomatis, anu parantos dipasang dina Pébruari 18, 2014. Bubuka ngeusian mesin peralatan inst ...
    Maca deui
  • Luscious Pet Food Co., Ltd.

    Luscious Piaraan Dahareun Co., Ltd.

    Dinten ayeuna jam 9:12 dinten Agustus 05, 2015, Luscious Pet Food Co., Ltd ngayakeun upacara pembukaan khusus di Beijing. Éta hartosna Luscious log di Country's Small and Medium-size Enterprise Stock Transfer System sacara resmi. Jam 9:30, bel pasar diteunggeulan sareng kabeungharan ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2