Warta

  • Produksi Anyar Lengkep Kadaharan piaraan garing

    Shandong Luscious Pet Food Co., Ltd., pabrik dahareun piaraan profésional di Cina saprak 1998. Kalayan konstruksi anyar lengkep garis produksi dahareun piaraan garing kalayan kapasitas keu leuwih 10,000tons.Hal ieu ogé dilengkepan set kahiji daging seger tinggi nambahkeun téhnologi di Cina, jeung fr maksimum ...
    Maca deui
  • A bubuka umum pikeun perawatan sarta kaperluan gizi anjing leutik di budak leutik

    Anjing leutik ngagaduhan pertumbuhan sareng pamekaran anu khusus dina umur ngora, sareng aranjeunna peryogi perawatan sareng nutrisi khusus!Puppies anjing leutik boga prosés ngembangkeun pisan pondok tur gancang.Ieu ngandung harti yén maranéhna butuh diet saimbang - cukup protéin, mineral jeung énergi unggal poe.Anjing-anjing anu langkung alit parantos langkung luhur ...
    Maca deui
  • Saeutik pangaweruh ngeunaan jatah piaraan

    Saeutik pangaweruh ngeunaan jatah piaraan

    Kiwari, beuki loba jalma milih ngajaga piaraan salaku pendamping.Pets ogé geus jadi rezeki spiritual ti panti jompo di awal.Aranjeunna maénkeun peran anu penting pisan dina kahirupan sapopoé masarakat sareng janten anggota kulawarga ...
    Maca deui
  • 6 pangan anjing anyar, mangga ngubaran produk Juara Petfoods

    Edmonton, Kanada-Juara Petfoods, Inc. ngaluncurkeun genep produk anjing anyar salami kunjungan digital ka Global Pet Expo dina bulan Maret, kalebet rumus kadaharan baseuh anu dirancang pikeun anjing nyalametkeun anu nembé diadopsi Kadaharan garing, tuangeun beku-garing, rumus anu ngandung sereal sareng biskuit-protéin luhur dijual unde...
    Maca deui
  • Dahareun ucing Walmart dijual di 8 nagara bagian geus recalled alatan resiko salmonella

    Produsén JM Smucker ngumumkeun dina béwara anu dikaluarkeun ku Administrasi Pangan sareng Narkoba yén kadaharan ucing merek Miaomiao Wal-Mart anu dijual di dalapan nagara bagian parantos diémutan deui kusabab éta tiasa kacemar ku Salmonella.Pangelingan ngalibatkeun dua bets 30-pound Meow Campuran Pilihan Asli garing c ...
    Maca deui
  • Piaraan Dahareun News

    Dina kaping 3 2021, manajer penjualan perdagangan asing perusahaan kami nganjang ka supermarkét piaraan palanggan Jerman ku uleman palanggan Jerman.Di supermarket palanggan, aya sagala jinis jajanan piaraan anu diproduksi ku luscious kami.Pikeun jajanan ucing sareng jajanan anjing ...
    Maca deui
  • Grup Luscious Meunang Kasuksesan dina Eksposisi Peternakan Shandong ka-28

    On Nopémber 2, 2013, hosted ku Shandong Biro Peternakan sarta Asosiasi Peternakan, pakait ku lima propinsi jeung hiji kota di Cina Wétan jeung Propinsi Shandong Peternakan sarta Biro Pangajaran sarta Palatihan Atikan di unggal kota, Shandong Peternakan Exposition 28th dilaksanakeun di Jinan Internationa. ..
    Maca deui
  • Luscious meunang "2014 Cina Industri Daging Usaha Kuat"

    June 14, 2014 ka 16, Grup General Manajer Dong Qinghai ieu diondang hadir "2014 Organisasi Daging Dunya 20th Kongrés Daging Dunya" hosted ku Organisasi Daging Dunya sarta Asosiasi Daging Cina.Konférénsi éta dilaksanakeun di Beijing dina 14 Juni, delegasi pamaréntah ti 32 cou ...
    Maca deui
  • Luscious Pet Food ieu Dipeunteun Top Ten

    Luscious Pet Food ieu Dipeunteun Top Ten

    "Luscious Pet Food" merek dileler sertipikat sapuluh industri luhur ku Asosiasi Industri Produk Leisure China.Kahormatan ieu nandaan kapasitas inovasi, sistem standar kualitas produksi sareng kredibilitas perusahaan tina "Luscious Pet Food", b ...
    Maca deui
  • Luscious Share sacara resmi diadegkeun

    Luscious Share sacara resmi diadegkeun

    Salaku produsén ngarawat piaraan kalayan sumber daya palanggan internasional panggedéna, perusahaan didaptarkeun munggaran di pasar modal sareng Pusat R&D dahareun piaraan panggedéna di China, Shandong Luscious Pet Food Co., Ltd. parantos ngembangkeun janten pamimpin dahareun piaraan. industri.Saatos ibukota perusahaan o ...
    Maca deui
  • Shandong Vocational Animal Science and Veterinary College ka Perusahaan kami pikeun Kerjasama

    Di 14:30 on April 15, 2014, Wapres Zheng Lisen of Shandong SMK Sato Élmu sarta Pangajaran sarta Palatihan Atikan College ieu diondang ka markas Luscious 'Group jeung timnya, sarta warmly ditampi ku Dong Qinghai, nu general manager of Shandong Luscious Pet Food Co. , Ltd Kalayan prinsip com ...
    Maca deui
  • Luscious Group Canning Workshop Ngenalkeun Mesin Pangeusian Otomatis Daging Kaléng

    Dina raraga ngalegaan ranté produk, pikeun muka pasar anyar, pikeun ngahasilkeun kaléng tinplate daging anyar, Luscious Pet Food Grup Company tutuwuhan daging kaléng diwanohkeun mesin keusikan otomatis alat Pangaléngan, nu geus dipasang dina 18 Pébruari 2014. Bubuka mesin keusikan. parabot in...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2