head_spanduk
Stick Sosis Series

Stick Sosis Series

Éta dijieun tina 100% daging murni.Sadaya bahan baku anu dianggo dina produksi perusahaan asalna tina tempat jagal resmi anu kadaptar ku Biro Inspeksi Komoditas China.Gampang nyapek, gampang dicerna, sareng tiasa dicampur sareng tuangeun pokok.Buatan tangan, henteu ngawarnaan, henteu aya pengawet, henteu aya aditif Éta tiasa dianggo pikeun latihan ganjaran, kaluar sareng jalan-jalan, sareng relief gizi.