head_spanduk
Hayam Jerky Series

Hayam Jerky Series

Dahareun Hayam Jerky Alami, Dijieun tina 100% dada hayam murni, dagingna lembut sareng kenyal. Dada hayam asalna tina kebon urang sorangan, sareng bahan-bahanna seger sareng séhat,Buatan tangan, teu aya pewarna, teu aya pengawet, teu aya aditif.Pabrik ngagaduhan tim mumpuni khusus 50 karyawan damel di unggal prosedur produksi.Kalobaannana boga leuwih ti 10 taun pangalaman dina karya maranéhanana Saatos leuwih ti sapuluh taun, Luscious tim unremitting usaha, produk urang geus dipikawanoh ku mayoritas jalma anu asih piaraan.Dina sagala jinis kadaharan piaraan, merek Luscious mekar glorious: "produk pang populerna "," Produk Popular Best "," mangaruhan Cina urang Internet Pet Food Award "jeung saterusna. "Paling populér ku konsumen, Popularitas Best pikeun produk" Honor ngabejaan ka kakuatan Luscious sareng nurani, sareng tekad pikeun ngahasilkeun kadaharan piaraan kualitas luhur.