head_spanduk
Dental Chews Series

Dental Chews Series

Luscious pabrik dahareun piaraan Sapi jeung mutton dahareun anjing Dijieunna tina 100% daging sapi murni / daging domba.All bahan baku anu ti tegalan urang sorangan jeung Cina Inspection na Quarantine tutuwuhan didaptarkeun.Buatan tangan, tanpa pewarna, tanpa pengawet, tanpa aditif.Rumus dahareun anjing daging sapi dicirikeun ku low gajih jeung eusi protéin luhur, nu ngajadikeun bulu anjing ngagurilap tur kuat tulang.Utamana cocog pikeun tumuwuh anjing Luscious pabrik boga tim mumpuni husus 50 pagawé digawé di unggal prosedur produksi.Kalobaannana boga leuwih ti 10 taun pangalaman dina work.The pabrik maranéhanana boga deteksi logam, test Uap, suhu High mesin sterilization jsb pikeun ngadalikeun kaamanan produksi.