head_spanduk
Merk Kami
Brand kami1

Merk Kami

Pikeun patarosan padamelan:
+86-536-5855263
emma@tianchengfood.com
doriswu@tianchengfood.com

Kadaharan piaraan tina merek urang sorangan LUSCIOUS sareng KINGMAN kalayan kualitas sareng reputasi anu saé nahan posisi dominan di pasar bumi sapertos di Beijing, Shanghai, Shenzhen, Chengdu sareng kota-kota sanés, ogé populer di Wal-Mart, Carrefour, Pokka, Vanguard, Jusco, Lotus, RT-Mart jeung ranté supermarket séjén.Dina 2012, Luscious geus meunang Internet Top Ten Pet Brand.Dina 2013, geus meunang Popular Consumer Brands jeung 17 Cina International Pet 's Choice Award.