head_banner
Merek Kami
our Brand1

Merek Kami

Kanggo patarosan padamelan:
+ 86-536-5855263
emma@tianchengfood.com
doriswu@tianchengfood.com

Kadaharan piaraan tina merek urang sorangan LUSCIOUS sareng KINGMAN kalayan kualitas anu hadé sareng reputasi na ngagaduhan posisi dominan di pasar bumi sapertos di Beijing, Shanghai, Shenzhen, Chengdu sareng kota-kota sanés, ogé kasohor di Wal-Mart, Carrefour, Pokka, Vanguard, Jusco, Lotus, RT-Mart sareng ranté supermarket anu sanés. Di 2012, Luscious parantos meunang Internét Top Ten Pet Brand. Dina 2013, parantos kéngingkeun Merek Konsumén Anu Populer sareng Pilihan Binatang Internasional China ka-17.