head_spanduk
Produk Vitamin

Produk Vitamin

Ngeunaan produk vitamin pikeun anjing, aranjeunna didamel tina buah seger + daging seger, digabungkeun sareng daging sareng sayuran, beunghar gizi, buatan tangan, henteu ngawarnaan, henteu aya pengawet, sareng henteu aya aditif.Vitamin dahareun anjing bisa ngamajukeun kaséhatan jantung anjing urang.Vitamin penting ieu tiasa ngabantosan puppies ngembangkeun otot jantung anu leres sareng ngabantosan ngamajukeun fungsi jantung normal dina anjing dewasa.