head_spanduk
Snacks Cair

Snacks Cair

Snack cair mangrupikeun jinis aliran prosés kaléng lemes sareng produk kaléng sanés anu sami sareng pamrosésan - bungkusan - sterilisasi suhu luhur Perusahaan kuring ayeuna gaduh opat mesin pangolahan, mesin sealing, laju ngolah 40 kantong / mnt.Aya tilu rupa produk formula, hayam, bonito, daging tuna.