head_spanduk
Tentang Kami

Shandong Luscious

Pet Food Co., Ltd

Bubuka

Shandong Luscious Pet Food Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji pabrik ngarawat piaraan anu paling ngalaman di Cina.Pausahaan ogé geus tumuwuh jadi salah sahiji produser pangbadagna anjing & ucing Ngaruwat saprak ngadegna taun 1998. Mibanda staf 2300, diwangun ku 6 bengkel processing standar tinggi kalawan aset ibukota USD83 jutaan jeung jualan ékspor tina USD67 jutaan di 2016. Sadayana. bahan baku dipaké ti pabrik meuncit standar didaptarkeun ku CIQ.Oge pausahaan boga sorangan 20 peternakan hayam, 10 peternakan bebek, 2 pabrik meuncit hayam, 3 pabrik meuncit bebek.Ayeuna produk anu exporting ka AS, Eropa, Korea, Hong Kong, Asia Tenggara jsb.