head_banner
Tentang Kami

Shandong Luscious

Piaraan Dahareun Co., Ltd.

Bubuka

Shandong Luscious Pet Food Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji produsen piaraan anu paling ngalaman di Cina. Perusahaan ogé parantos dipelak janten salah sahiji produser panggedéna perawatan anjing & ucing ti saprak didirikeun taun 1998. Éta ngagaduhan padamel 2300, diwangun ku 6 bengkel pengolahan standar tinggi kalayan aset modal USD83 jutaan sareng ékspor penjualan USD67 jutaan dina 2016. Sadayana bahan baku dipaké ti pabrik pangperangan standar anu didaptarkeun ku CIQ. Ogé perusahaan ngagaduhan 20 kebon hayam nyalira, 10 kebon bebek, 2 pabrik meuncit hayam, 3 pabrik meuncit bebek. Ayeuna produk na diekspor ka AS, Eropa, Korea, Hong Kong, Asia Tenggara jsb.